Omgeving

Met het strand en de zee op wandelafstand en centraal gelegen tussen De Haan en Wenduine is vakantiewoning "Het Langhof" de ideale uitvalbasis om de omgeving te verkennen en de animatie in de kustgemeenten te beleven. Wij geven u alvast enkele suggesties:

plopsa

Plopsaland

Plopsaland De Panne is een themapark van Studio 100 aan de Noordzeekust en de Franse grens. De kusttram heeft een halte voor de ingang.

boudewijn seapark

Boudewijn Seapark

Het Boudewijn Seapark is een themapark (dieren- en attractiepark) in Brugge. Het park bestaat naast de attracties onder andere uit een dolfinarium, een dierenpark, een schaatspiste en expohal.

sealife

Sea Life Blankenberge

Meer dan 50 aquaria tonen de mysterieuze onderwaterwereld. Met meer dan 2500 dieren biedt SEA LIFE een prachtige staalkaart van de 7 wereldzeeën.

aquafun

Aquafun Sunparks

Op slechts 1 km ligt het Waterpretpark Aquafun / Sunparks. Ideaal als daguitstap met de familie of groep vrienden (bekijk ook hun groepstarieven vanaf 15 personen!)

vossenhol

Speelbos “Vossenhol”

De kinderen vinden er tal van klauter- en klimmogelijkheden, een kamp, een evenwichtsparcours en miniatuurauto’s, vervaardigd uit boomstammen.

De_Sierk

Familiepark De Sierk

De Sierk is een thema-speelterrein waar uw kinderen met diabolo’s en eenwielers kunnen oefenen in een echte circustent, waar uw kinderen aan de trapezes kunnen bengelen en hun kunsten kunnen tonen op het touwlopersparcours

brugge

Brugge

Dagje Shoppen

surfing

Surfclub Elephant

Wilt u een sportieve dag?

Mini Golf La Potinière

Mini Golf La Potinière

Ideale familie uitstap of met vrienden
Share